Krop, sjæl og sind - et liv i balance

mindlife

Meditation, mindfulness og yoga

By Staun

Velkommen på vores side..

Du er netop lige nu på vej til at ændre dit liv...

Mindlife er etableret af Susanne Staun (f.1952) , som er en anerkendt person indenfor dekoratør branchen.

Hun har udøvet meditation i over 38 år og har desuden uddannet sig som mindfulness instruktør tilbage i 2008. Susanne har dekoratørskolen i Vejle (www.susanne-staun.dk) samt Staun Designbutikken (www.designbutikken.dk) og  har uddannet mange dekoratør igennem snart 50 år i sin karrerie rundt omkring i hele Danmark.

Hun tog mindfulness instruktør uddannelsen for at bringe ro og balance ind i sin undervisning hos sine elever, sådan at de kunne fungere bedste muligt efter endt uddannelse når de stod på egne ben.

I november 2015 bliver Susanne uhelbredelig syg af kræft i bugspytkirtlen, og får at vide af lægerne at de ikke kan hjælpe hende. Hun har altid været meget centeret omkring sig selv, men da hun fik af vide at hun var syg, gik alvoren op for hende og hun begyndte at anvende hvor teknikker hver evig eneste dag.

Hun er dybt taknemmelig for at hun tog dette alvorligt og satte sig selv i højsædet, og spurgte sig selv - hvem er jeg?  Fandt tilbage til sig selv hvilket betød at hendes metode hjalp hende sådan at hendes krop var og er i balance. 

Lægerne sagde til Susanne.

,,Nok har vi hjulpet dig på vej, men det du selv har gjort - har gjort sådan at du står her kræftfri idag "

Derfor er ingen af os i tvivl om at Susanne er et levende bevis på vores teknikker virker.

Vi tilbyder netop dig til at tage ansvaret for dit eget liv. Du har alle værktøjerne i dig til at bringe din krop og sjæl tilbage i balance.

Så hjælp dig selv hvis du er syg, stresset, deprimeret eller blot trænger til at give dig selv et energi pust. Så tilmeld dig vores holdplan, et intensivt forløb eller et retreat.

 

Om SUsanne staun

Krop, sjæl og sind

INSTAGRAM & facebook

 
Du kan finde os lige her:

© 2018 by Mindlife

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Mindlife

- Din vej tilbage til livet

​​

Tel: +45 75839761

info@mindlife.dk