Primordial sound Meditation

Krop, sjæl og sind

Hvad er Primordial Sound Meditation
Primordial eller PSM, er en helbredende teknik, der giver os mulighed for at opleve indre ro og dyb afslapning. I tusinder af år har folk brugt meditation til at bevæge sig ud over sindets travle aktivitet og følelsesmæssige turbulens i dyb fred og udvidet bevidsthed. I en alder af digitale enheder, sociale medier og travle tidsplaner er den afslappende opmærksomhed, vi oplever under meditation, mere værdifuld end nogensinde. Udtrykket "afslappet bevidsthed" fanger den unikke kombination af fysisk afslapning og et alarmerende, men roligt sind. Livets tempo er fremskyndet, og hver dag bliver vi bombarderet med mere information og stimulering end vores forfædre stødt på i hele livet. Ikke overraskende er antallet af personer, der lider af stress, angst, søvnløshed og kroniske sundhedsproblemer stigende - og mange søger efter værktøjerne og fred i sindet. Den mest direkte måde at opleve indre stilhed og velvære på er meditation, et redskab til genopdagelse af kroppens egen indre intelligens. Videnskabelig forskning afslører, at når du mediterer, så bliver din vejrtrækning langsommere, dit blodtryk falder og stresshormon niveauet falder. Primordial lydmeditation (PSM) handler ikke om at tvinge dit sind til at være stille, det handler om at opleve den stilhed, der allerede er der og gøre den til en del af dit liv. Stilhed er fødestedet for lykke, kreativitet og uendelige muligheder. Fra dette felt af ren potentialitet får vi vores inspiration, vores mest intuitive tanker og vores dybeste følelse af at være forbundet til mere - nemlig universet. Daglige øvelse af meditation giver dig mulighed for at bringe stilhed ind i dit sind og krop så du kan skabe et liv med større medfølelse,opfyldelse og balance. Selv når dit sind er fyldt med agiterede tanker, har du stadig adgang til den indre stilhed og ro, der altid ligger under den upolerede overflade af tanker og følelser.

Primordial lyde og mantraer:
Der er mange forskellige måder at meditere på. Her hos os tilbyder vi PSM meditation og guidet meditationer. Som certificeret Chopra teacher i PSM tilbyder vi instruktion i Primordial Sound Meditation, en kraftfuld meditationsteknik forankret i den vediske tradition i Indien. Chopra Center co-grundlæggerne Deepak Chopra og David Simon har genoplivet denne gamle praksis med lydmeditation og gjort den tilgængelig i et format, der er let at lære. Når du lærer Primordial Sound Meditation, får du et personlig mantra. Et mantra er en bestemt lyd eller vibration - som når du gentager det stille - hjælper det dig med at komme ind i en dybere niveau af bevidsthed. En sanskritbetegnelse, der oversætter det som "sindets krop", så er et mantra virkelig et køretøj, der tager dig til eller i roligere og mere fredelige niveauer af sindet. Det mantra, du vil modtage, er den vibration, universet skabte på tidspunktet og stedet for din fødsel, og det beregnes efter Vediske matematiske formler. Når du gentagne gange gentager dit mantra i meditation, skaber det en vibration, der hjælper dig med at glide ind i rummet mellem dine tanker, ind i det fuldstændige stilhed, der undertiden omtales som "the gap".  Dit sind er ikke længere optaget af sit støjende interne snak og er i stedet udsat for sin egen dybeste natur nemlig ren bevidsthed.

Hvorfor meditere?

Mellem de to tanker du har, er der plads. Hvis der ikke var plads, ville alting ske på samme tid. Dette rum har to meget vigtige kvaliteter. For det første er det tavst. Hvis det ikke var det, ville det være næste tanke. For det andet er det ikke en tom stilhed, men en stilhed fyldt med uendelige muligheder. Selvom det meste af tiden følger dine tanker visse forudsigelige mønstre, betinget af dine minder og ønsker, er det muligt for enhver anden tankegang mellem to tanker. Men du er ikke dine tanker; du er den, der tænker på tankerne, så det eneste sted, hvor tankerne tænker kan også være i mellemrummet mellem dine tanker. Dette er din sjæl, din essens, og hvem du virkelig er på dit dybeste niveau. Og fordi din essens er i mellemrummet mellem dine tanker, hvem du virkelig er, er stilhed og uendelige muligheder. Under meditation sætter din bevidsthed sig til finere og finere tankegang, indtil du glider ind i mellemrummet mellem tankerne, du dykker ind i stilheden, de uendelige muligheder, du støder på nemlig Selvet. Når du hopper i en swimmingpool, kommer du op og er våd, du bringer noget af vandet med dig. Bare når du glider ind i mellemrummet mellem dine tanker, bringer du stilheden og uendelige muligheder tilbage i dit liv. Du begynder at genoprette dit minde om, hvem du i virkelig er. Ved at gøre denne rejse frem og tilbage regelmæssigt begynder du at genintegrere disse kvaliteter i din hverdag. Du genopretter den stilhed, der ligger til grund for al støj og aktivitet, så selv i midten af ​​kaos og forvirring, selv midt i dynamisk aktivitet, kan du stadig forblive rolig, du kan stadig tænke klart og kreativt. Som uendelige muligheder begynder ved daggry, er du også i stand til at bryde ud af fængslet med vaner og konditionering, som du har skabt for dig selv. Du træder ind i en verden af ​​freewill, hvor du foretager de valg, der er korrekte for dig.

Når du reducerer dine stressniveauer og begynder at træffe de rigtige livsstilsvalg med din kost, motion og sovevaner, forbedres dit helbred naturligvis. Når du føler dig sundere og lykkeligere og lever livet ud fra din essens, bliver dine relationer mere harmoniske og meningsfulde. Når individuelle relationer bliver mere harmoniske vokser samfundets kollektive relationer harmonisk. Så du kan forudsige, at når der er nok mennesker til at udøve meditation, er verdens fred mulig. De fordele, der diskuteres her, begynder ofte at blive bemærket i de første par dage eller uger med at meditere regelmæssigt. De åndelige fordele begynder også fra din første meditation. Selvom de åndelige fordele kan tage længere tid at manifestere fuldt ud i dit liv, er deres virkninger dybe og til sidst afsløret en verden med højere tilstande af bevidsthed til dig. Alt du oplever i den relative verden eksisterer, eller du kan sige er lokaliseret i rum og tid. Selv dine tanker og følelser, mens du måske ikke kan finde dem i rummet, har en varighed i tide. Men den, der har oplevelsen, det virkelige dig, er uden for rum og tid. Det virkelige du er nonlocal. Under meditation gør du rejsen fra lokal til nonlocal og tilbage igen. Gennem regelmæssig praksis bliver nonlocal integreret sammen med det lokale. Du begynder at leve 200 procent af livet, ydre fylde smeltet sammen med indre fylde, oplysning.

Hvad er fordelene ved meditation:

Hvad er fordelene ved meditation? Så mange studier viser, at en regelmæssig meditationspraksis giver mange sundhedsmæssige fordele, herunder sænkning af blodtrykket, styrkelse af immunsystemet og frigørelse af stress og træthed. Faktisk hvis vi mediterer i en halv time giver det mere psykologisk hvile end en hel nats søvn.

Når du mediterer regelmæssigt, vil du opleve en øget følelse af trivsel, større energi og kreativitet. I dag lægger lægerne i stigende grad stress som en vigtig bidragende faktor til de fleste sygdomme. Selv om meditation ikke bør betragtes som en kur i sig selv, har forskning vist sig at være til gavn for en bred vifte af sundhedsmæssige problemer. Når stress bliver elimineret gennem PS Meditation, begynder vores sind og organer at fungere med maksimal effektivitet, som skaber sundhed, vitalitet og lykke - og er det ikke det livet handler om? Vær god ved dig selv og investerer i dig selv. 


Øvelse af PS meditation dagligt kan hjælpe dig med at:     

Administrer stress     

Reducere angst     

Forbedre dine relationer     

Oprette indre fred    

Vække din intuition     

Sænke dit blodtryk     

Blive mindre dømmende     

Finde dit rigtige jeg
Forbedre dit søvnmønstre

Sådan mediterer du: 

I dag dækker meditation mange forskellige teknikker med forskellige fordele. Den meditationsteknik vi anbefaler og underviser i er med et mantra, som nævnt før. Hvad jeg beskriver her, og hvad jeg anbefaler alle indbefatter i deres daglige praksis, er en stille form for meditation. Som enhver rejse er det nyttigt at få et køretøj til at bære dig fra aktivitet til indre stilhed. Du kan bruge observation af dit åndedræt eller en bestemt lyd, kaldet en mantra, til dette formål. VI anbefaler for at få det maksimale ud af din meditationspraksis ved at meditere 2 x 30 minutter hver dag.

Vi tilbyder forskellige slags hold, og de vil findes inden længe på siden. Vi tilbyder dig at kunne få dit helt eget personlige mantra, som er skræddersyet netop til dig, hvilket du vil kunne få under et retreat, holdforløb eller privatundervisning. Vi tilbyder guidede meditationer på ugentlige basis ifølge aftale på holdbasis eller intensivt.

Vores retreats indeholder hele historien, filosofien, daglige praksis og forståelsen bag meditation samt de utallige sundsheds-mæssige fordele.

Hvad er et mantra?

Et personligt mantra er en lyd, som er universets vibration til dig. Et mantra er uden nogen særlig betydning. Regelmæssige tanker har en lyd og en betydning. Betydningen fører dig fra en tanke til den næste og holder dig på det horisontale, aktive niveau i sindet - så du kan genfinde hvem du i virkeligheden er. Fordi mantraet ikke har nogen særlig betydning, er der intet til at holde dig på det aktive niveau i sindet, så din bevidsthed sætter sig til dybere og mere støjsvage niveauer. Et mantra, der er specielt valgt til dig, skal læres af en kvalificeret lærer, som du vil få uddelt på vores retreats. Vi afholder retreat med og uden personlige mantraer.

Vi tilbyder holdforløb, privatundervisning og retreats hvor du vil få alt den viden som du skal bruge til at bringe dit liv tilbage i balance.

Vi vil glæde os til at lære dig teknikkerne bag meditation og udøve det sammen med dig.

Du kan finde os lige her:

© 2018 by Mindlife

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Mindlife

- Din vej tilbage til livet

​​

Tel: +45 75839761

info@mindlife.dk