Krop, sjæl og sind - et liv i balance

mindlife

Meditation, mindfulness og yoga

By Staun

June Staun (f.1986) er i en tidlig alder blevet meget bevidst omkring sit liv, hvad hun vil og hvad hun

vil bruge sine kreative evner på nemlig at hjælpe andre med at opnå det som vi alle vil - nemlig 

lykke, kærlighed og fred.

Hun uddannet og certificeret Chopra Center Teacher i Primordial Sound Meditation hos Deepak Chopra og Chopra Center for Wellbeing, som er en global kilde og en af verdens største indenfor alternativ medicin . Du kan læse mere om Deepak Chopra lige her.

June er en karriere kvinde, som startede i en alder af 19 år med at undervise. Hun er desuden  også uddannet som dekoratør og indretningsarkitekt. 

June åbnede Staun Designbutikken (www.designbutikken.dk), i samarbejde med Susanne Staun i 2006. Hun har undervisningserfaring siden 2006 på Dekoratørskolen samt International Business College samt diverse opgaver for store firmaer rundt omkring i Danmark.

 

I november 2015 blev Junes mor uhelbredelig syg af kræft i bugspytkirtlen, og får at vide at lægerne ikke kan hjælpe hende. Denne besked slår hende helt tilbage i hovedet, og som hun siger idag har givet hende et "wake up call".  Det er nemlig her at hendes rejse starter med meditation. I februar 2019 mistede June sin far på grund af fejlbehandlinger fra sygehusvæsenet. Dette i sig selv er en meget hård proces at håndtere og acceptere. June er 33 år og vil glæde sig til at lære dig hvordan hun har taklet processen om at være pårørende til en syg mor, som går fra at være uhelbredelig til kræftfri, og derefter en syg far, og hvor døden kommer tæt ind på livet.

,, Min mor havde i mange år mediteret, men jeg havde aldrig interesseret mig for det fordi jeg tænkte at det var hokus pokus" siger June.

Jeg erkender den dag idag, at jeg tog fejl. Alle kan lære at meditere, spørgsmålet er blot - Har du lyst til at investere i dig selv og behandle dig selv?

"Jeg har lært af hård erfaring at jeg skal stole på mig selv, min intuition og min indre stemme. Du kan kun selv tage ansvar for dit liv,,

Jeg vil gerne lære fra mig hvad meditation samt yoga kan gøre for dig, fordi jeg har mærket det på min egen krop hvad tankemylder, angst og stress kan gøre ved en. Jeg  begyndte at tage fat i mig selv før  jeg faldt ned i et "hul", hvilket har medført at jeg kan stå her idag, og have det godt, og gerne vil dele min viden med lige netop dig.

Jeg vil glæde mig til at undervise jer og give jer værktøjerne til at vende tilbage til den du er.

 

Om june staun

Krop, sjæl og sind

kommende event...

Inden længe vil de være

online booking til ugentlige hold med yoga og meditation

 

INSTAGRAM feeds

Du kan finde os lige her:

© 2018 by Mindlife

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Mindlife

- Din vej tilbage til livet

​​

Tel: +45 75839761

info@mindlife.dk