Meditation

Krop, sjæl og sind

Hvad er meditation?

 

Meditation er en rejse fra ekstern aktivitet til indre stilhed. I det meste af dit liv kan du have travlt med at gøre ting, men meditation vil give dig mulighed for bare at være. Muligheden for at huske, at du i essensen er et menneske snarere end et menneske gør. Meditation guider dig til mere støjsvage og mere støjsvage niveauer af tænkningsprocessen, indtil du glider ud over tanken for at opdage den perfektion, som du er og altid har været. Den perfektion, der er blevet skjult af lag af stress, træthed, toksiner, tvivl, frygt og forvirring. Da jeg først begyndte at undervise, blev meditation generelt klumpet sammen med andre ting som en teknik til stresshåndtering. Du ved vigtigheden af ​​at reducere stress, træthed og toksiner i dit liv. Sammen er de ansvarlige for langt de fleste sundhedsspørgsmål i verden i dag. Under meditation, når du har din indre rejse, sætter sindet sig ned, kroppen slår sig ned, og du oplever en dyb hvilestilstand. Hvil er, hvordan kroppen naturligt helbreder sig selv, og det helbreder sig selv ved at smide det, der ikke skal være der - stress, træthed og toksiner.

Meditation giver en afbelastning eller afgiftning af sind og krop, idet døren åbnes til et lykkeligere og sundere liv. Men selvom meditation er en kraftig modgift mod stress og toksicitet, tænker jeg på dette som en sideværdi. Den sande værdi af meditation er den åndelige opvågnen det bringer. Gennem regelmæssig praksis med meditation, tilslutter du ikke kun din egen essens, men du begynder også at forstå din sammenhæng med alle og alt andet. Adskilligheden, der fører til så mange udfordringer i verden, begynder at opløses i en dyb følelse af fred og harmoni; en ubetinget kærlighed begynder at blomstre og giver forståelse og medfølelse; og din forbindelse med det guddommelige genoprettes åbner dig til højere tilstande af bevidsthed.

Hvorfor meditere?

Mellem de to tanker du har, er der plads. Hvis der ikke var plads, ville alting ske på samme tid. Dette rum har to meget vigtige kvaliteter. For det første er det tavst. Hvis det ikke var det, ville det være næste tanke. For det andet er det ikke en tom stilhed, men en stilhed fyldt med uendelige muligheder. Selvom det meste af tiden følger dine tanker visse forudsigelige mønstre, betinget af dine minder og ønsker, er det muligt for enhver anden tankegang mellem to tanker. Men du er ikke dine tanker; du er den, der tænker på tankerne, så det eneste sted, hvor tankerne tænker kan også være i mellemrummet mellem dine tanker. Dette er din sjæl, din essens, og hvem du virkelig er på dit dybeste niveau. Og fordi din essens er i mellemrummet mellem dine tanker, hvem du virkelig er, er stilhed og uendelige muligheder. Under meditation sætter din bevidsthed sig til finere og finere tankegang, indtil du glider ind i mellemrummet mellem tankerne, du dykker ind i stilheden, de uendelige muligheder, du støder på nemlig Selvet. Når du hopper i en swimmingpool, kommer du op og er våd, du bringer noget af vandet med dig. Bare når du glider ind i mellemrummet mellem dine tanker, bringer du stilheden og uendelige muligheder tilbage i dit liv. Du begynder at genoprette dit minde om, hvem du i virkelig er. Ved at gøre denne rejse frem og tilbage regelmæssigt begynder du at genintegrere disse kvaliteter i din hverdag. Du genopretter den stilhed, der ligger til grund for al støj og aktivitet, så selv i midten af ​​kaos og forvirring, selv midt i dynamisk aktivitet, kan du stadig forblive rolig, du kan stadig tænke klart og kreativt. Som uendelige muligheder begynder ved daggry, er du også i stand til at bryde ud af fængslet med vaner og konditionering, som du har skabt for dig selv. Du træder ind i en verden af ​​freewill, hvor du foretager de valg, der er korrekte for dig.

Når du reducerer dine stressniveauer og begynder at træffe de rigtige livsstilsvalg med din kost, motion og sovevaner, forbedres dit helbred naturligvis. Når du føler dig sundere og lykkeligere og lever livet ud fra din essens, bliver dine relationer mere harmoniske og meningsfulde. Når individuelle relationer bliver mere harmoniske vokser samfundets kollektive relationer harmonisk. Så du kan forudsige, at når der er nok mennesker til at udøve meditation, er verdens fred mulig. De fordele, der diskuteres her, begynder ofte at blive bemærket i de første par dage eller uger med at meditere regelmæssigt. De åndelige fordele begynder også fra din første meditation. Selvom de åndelige fordele kan tage længere tid at manifestere fuldt ud i dit liv, er deres virkninger dybe og til sidst afsløret en verden med højere tilstande af bevidsthed til dig. Alt du oplever i den relative verden eksisterer, eller du kan sige er lokaliseret i rum og tid. Selv dine tanker og følelser, mens du måske ikke kan finde dem i rummet, har en varighed i tide. Men den, der har oplevelsen, det virkelige dig, er uden for rum og tid. Det virkelige du er nonlocal. Under meditation gør du rejsen fra lokal til nonlocal og tilbage igen. Gennem regelmæssig praksis bliver nonlocal integreret sammen med det lokale. Du begynder at leve 200 procent af livet, ydre fylde smeltet sammen med indre fylde, oplysning.

Sådan mediterer du: 

I dag dækker meditation mange forskellige teknikker med forskellige fordele. Den meditationsteknik vi anbefaler og underviser i et med et mantra. Hvad jeg beskriver her, og hvad jeg anbefaler alle indbefatter i deres daglige praksis, er en stille form for meditation. Som enhver rejse er det nyttigt at få et køretøj til at bære dig fra aktivitet til indre stilhed. Du kan bruge observation af dit åndedræt eller en bestemt lyd, kaldet en mantra, til dette formål. VI anbefaler for at få det maksimale ud af din meditationspraksis ved at meditere 2 x 30 minutter hver dag.

Vi tilbyder forskellige slags hold, og de vil findes inden længe på siden. Vi tilbyder dig at kunne få dit helt eget personlige mantra, som er skræddersyet netop til dig, hvilket du vil kunne få under et retreat eller under et holdforløb. Vi tilbyder guidede meditationer på ugentlige basis ifølge aftale på holdbasis eller intensivt.

Vores retreats indeholder hele historien, filosofien, og forståelsen bag meditation og de utallige sundsheds-mæssige fordele.

Hvad er et mantra?

Et personligt mantra er en lyd, som er universets vibration til dig. Et mantra er uden nogen særlig betydning. Regelmæssige tanker har en lyd og en betydning. Betydningen fører dig fra en tanke til den næste og holder dig på det horisontale, aktive niveau i sindet - så du kan genfinde hvem du i virkeligheden er. Fordi mantraet ikke har nogen særlig betydning, er der intet til at holde dig på det aktive niveau i sindet, så din bevidsthed sætter sig til dybere og mere støjsvage niveauer. Et mantra, der er specielt valgt til dig, skal læres af en kvalificeret lærer, som du vil få uddelt på vores retreats. Vi afholder retreat med og uden personlige mantraer.

Vi vil glæde os til at lære dig teknikkerne bag meditation og udøve det sammen med dig.

Du kan finde os lige her:

© 2018 by Mindlife

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Mindlife

- Din vej tilbage til livet

​​

Tel: +45 75839761

info@mindlife.dk