Yoga 

De 7 spirituelle love i yoga

Om de syv spirituelle love om yoga

De syv spirituelle love i yoga er en unik praksis, der blander visdommen til Indiens 5.000-årige yogiske tradition med principperne. Disse principper kan kort opsummeres således:    

Loven om ren potentiale    

Vores væsentlige natur er ren bevidsthed, den uendelige kilde til alt, der eksisterer i den fysiske verden. Da vi er en uopløselig del af bevidsthedsområdet, er vi også uendeligt kreative, ubundne og evige.     

Loven om at give og modtage     

At give og modtagelse er forskellige udtryk for samme strøm af energi i universet. Da universet er i konstant og dynamisk udveksling, skal vi både give og modtage for at bevare overflod, kærlighed og alt andet, vi ønsker at cirkulere i vores liv.     

 

Loven om Karma (årsag og virkning)     

Hver handling genererer en kraft af energi, der vender tilbage til os. Når vi vælger handlinger, der bringer glæde og succes til andre, er vores karma lykke og succes.     

 

Loven om mindste indsats     

Vi kan bedst opfylde vores ønsker, når vores handlinger er motiveret af kærlighed. Vi bruger den mindste indsats, og vi tilbyder ingen modstand. Vi læner os op af universets uendelige organiserende magt til at gøre mindre og gennemføre alt.     

 

Lov om intentioner og begær     

Vi går ind for enhver hensigt og lyst er mekanikerne for dens opfyldelse. Når vi bliver stille og introducerer vores intentioner i området med ren potentialitet, udnytter vi universets uendelige organiserende magt, som kan manifestere vores ønsker med ubesværet lethed.

Afskedigelsesloven    

På niveau af ånd er alt altid udfolder perfekt. Vi behøver ikke at kæmpe eller tvinge situationer til at gå vores vej. I stedet kan vi påtænke alt for at træne ud som det skal, handle og give mulighed for spontant at komme frem.     

 

Loven om Dharma     

Alle har et dharma eller et formål i livet. Ved at udtrykke vores unikke talenter og bruge dem til at tjene andre, vil vi opleve ubegrænset kærlighed, overflod og ægte opfyldelse i vores liv.

 

Når vi underviser i yogastillingerne i "Seven Spiritual Laws of Yoga", indgår vi bevægelserne med disse syv principper. Vi har fundet ud af, at selvom vores elever lærer traditionelle yoga-holdninger, øger opmærksomheden og hensigten, som de giver til disse principper, kvaliteten af ​​alle aspekter af deres liv.

Den åndelige anvendelse af disse spirituelle love fremmer fysisk sundhed og følelsesmæssig velvære, succes og overflod, kærlige forhold og højere tilstande af bevidsthed, herunder intuition, kreativitet, indsigt, fantasi og inspiration.

Selvom yoga kun er forbedrede fysisk kondition, ville tiden i praksis være fuldt værd. Men mens sundhedsfordelene er mange, yoga tilbyder meget mere end bare en måde at udøve kroppen på. Yogaens dybere mening og en gave er som en vej. Den giver os frihed i den tidløse verden. Yoga lærer os at give slip og at have udsøgt opmærksomhed i hvert øjeblik. Dvs. du opnår en meget større selvbevidsthed og finder ud af hvem du virkelig er.

 

I denne udvidede tilstand af bevidsthed oplever vi frihed fra lidelse. Vi husker vores rigtige spirituelle natur, og livet bliver mere glædeligt, meningsfuldt og ubekymret.

Yoga
du vil kunne finde online booking til yogahold inden længe

Kort omkring yoga

Du sidder i yogaklassen, når du hører din instruktør sige: "Sæt højt med alle dine chakraer rettet", og du spekulerer på, hvad i verden taler hun om? Du har hørt ordet chakra før, men konceptet kan være svært at forstå. Og i stedet for at spørge og blive flov, du foregiver at vide, hvad hun mener.

 

Chakraer, elementer og det subtile organ

Chakraer er energicentre i kroppen. Ordet chakra betyder "hjul" eller "disk". Tænk på chakraerne som spindende hvirvler af livsenergi. Alt er sammensat af energi og information. Hver genstand stammer fra bevægelse og vibration. De syv hovedchakraer justerer sig langs ryggen, der starter ved bunden af ​​ryggen og bevæger sig op til hovedets krone.

 

Elementer

I de gamle indiske tekster kaldet vedaerne lærer du, at den fysiske krop består af de fem store elementer, kaldet mahabhutas.

Disse fem elementer er rum (akasha), luft (vayu), vand (jala), ild (tejas) og jord (prithivi). Elementerne er naturens byggesten og bygger derfor også vores fysiske kroppe.

 

Subtile krop - Det tavse vidne

Gamle tekster fortsætter med at forklare, at du også har en subtil krop. Denne subtile krop er ikke-fysisk og energisk i naturen. Den subtile krop styres af prana som er vital livskraft. Prana cirkulerer gennem hele kroppen og sindet. Den er ansvarlig for strømmen af ​​energi og information. I den subtile krop går Prana gennem kanaler kaldet nadis. Nadis er kredsløbskanaler i kroppen, såsom vener, arterier, åndedrætssystemet, nervesystemet, fordøjelsessystemet, udskillelsessystemet og reproduktionssystemet. Tænk på nadis som informationsvejen til dit sind, krop, sjæl og ånd, ligesom internettet er informationsvejen, der bringer information til din browser. Hvis du har en vanskelig tid at forstå begrebet det subtile krop, så reflekterer over dit sind og tanker. Tanker er ikke-fysiske enheder. Men spørg alle, der tænker (og det ville omfatte os alle), og de vil fortælle dig, at tankerne er ret virkelige. Forskere har været i stand til at identificere områder i hjernen, hvor tanker stammer fra eller foregår, men åbner man et menneskeligt hoved, og du vil ikke finde en tanke derinde. Ifølge vediske tekster ligger sindet, intellektet og egoet også i det subtile legeme.

Chakra Energi flow

Lad os nu gå tilbage til eksemplet på internettet. Når du vil have oplysninger, vil du have det hurtigt, ikke? Du laver forskning for et arbejdsprojekt eller en skolerapport, eller får scoop på en fyr/kvinde, du ønsker at date, og du vil ikke vente for evigt. I barndommen på internettet med opkaldsmodemmer kan du logge på, tage en kop kaffe, bruge toilettet, lav dine negle, og så vil AOL-stemmen til "You've got mail" endelig vibrere i dine ventende ører. Men i dag, i en verden af ​​fiberoptiske kabler og Wi-Fi, kommer informationen lige så hurtigt, som du kan skrive dit spørgsmål. Og når det ikke kommer så hurtigt, bliver du frustreret. For at din krop skal arbejde på et optimalt niveau, skal de kanaler, hvor dine informationer bevæger sig, være åbne for at informationen kan komme hurtigt til sin destination. Hvis de er blokeret, eller hvis der er en abnormitet, hvor oplysningerne hober op i et givet område, vil du ikke modtage de oplysninger, du har brug for, når du har brug for det. Så nadis er motorveje eller fiberoptiske kabler, og prana er den informationspakke, der skal bæres. I alt har du omkring 88.000 chakraer i kroppen, og de syv vigtigste chakraer er informationshubberne.

De samler information om visse aspekter af din krop, sind, ånd, sundhed og liv. Når tilstrækkelig energi strømmer til disse chakraer, fylder denne energi området med de oplysninger, hver chakra har brug for at udføre sin unikke specialitet. Ligesom en motorvej bevæger din krop sig konstant, ændrer sig, vokser og bliver modificeret af udvendige påvirkninger. Mens du måske har til hensigt at holde energien og informationen i hele kroppen hele tiden, kan dine livsstilsvalg, livserfaringer og udvendige påvirkninger forhindre strømmen. Heldigvis kan visse metoder hjælpe med at holde disse kanaler åbne og informationen flyder frit.

Kort opsummeret så hjælper yoga dig til at blive bevidst om din fysiske krop, og gøre sådan at din krop, sind og sjæl kan kommunikere sammen så hele bevidstheden omkring dit "jeg" går op i en højere enhed og at du indser at du er en del af universet.

Vi vil glæde os til at hjælpe dig med at komme igang med yoga.

Du kan finde os lige her:

© 2018 by Mindlife

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Mindlife

- Din vej tilbage til livet

​​

Tel: +45 75839761

info@mindlife.dk